ΑΘΗΝΑ: 19/10/2017

ΑΡ.ΠΡΩΤ : 1383

ANAΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Συνάδελφοι

Ανακοινώνουμε την έναρξη της Ομαδικής Ασφάλισης που θα καλύπτει από 1/11/2017 τα μέλη του Σωματείου μας και τις οικογένειες μας.

Το Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την NN Hellas, την παγκοσμίου κύρους Ασφαλιστική Εταιρία που ειδικεύεται με μεγάλη επιτυχία και στον τομέα των Ομαδικών Προγραμμάτων και κοστίζει € 22,5 τον μήνα, ανά μέλος του Συλλόγου μας.

Δικαίωμα ασφάλισης έχουν και τα προστατευόμενα μέλη μας (Σύζυγοι – παιδιά) με προνομιακό κόστος.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει πως στο πρόγραμμα αυτό καλύπτονται και οι προϋπάρχουσες παθήσεις,(χωρίς έλεγχο ιατρικού ιστορικού) ,μετά τους 12 πρώτους μήνες ασφάλισης, κάτι που καμία άλλη ασφαλιστική εταιρία από αυτές που κατέθεσαν προτάσεις, δεν κατάφερε να μας εξασφαλίσει.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως για να ισχύσουν όλα τα παραπάνω θα πρέπει υποχρεωτικά 200 από τα μέλη του Συλλόγου μας να ενταχθούν στο πρόγραμμα ασφάλισης . Σε περίπτωση περισσοτέρων συμμετοχών (ατομικό και οικογενειακό )το κόστος εχει συμφωνηθει να διαμορφωθεί με ανάλογη μείωση.

Τα οφέλη που αποκομίσαμε από την συγκεκριμένη διαπραγμάτευση είναι πολλά για τον εργαζόμενο και για την οικογένεια του και με το σκεπτικό μας στο σήμερα αλλά και στο αύριο, καλούμε όλα τα μέλη να στηρίξουν την κοινή μας προσπάθεια για ικανοποίηση του επιτακτικού αιτήματος σας για την σύναψη ενός ομαδικού ασφαλιστηρίου Ζωής και Υγείας.

Σας παρουσιάζουμε το περίγραμμα ασφάλισης με τις καλύψεις που εξασφαλίσαμε στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας για όσο το δυνατόν πιο καλές, ευέλικτες και προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες μας ,προσωπικές και οικογενειακές.

Συγκεκριμένα προσφέρονται οι παρακάτω ασφαλιστικές παροχές:

– Ασφάλεια Ζωής

– Ασφάλεια για Μόνιμη και Ολική Ανικανότητα από Ασθένεια

– Ασφάλεια Θανάτου από Ατύχημα, Μόνιμη Ολική και Μόνιμη Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα

– Πλήρες Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε όλα τα Γενικά ,Ειδικά και Παιδιατρικά ιδιωτικά νοσοκομεία ανα περίπτωση.

– Κάλυψη επείγοντως περιστατικού σε όλα τα νοσοκομεία Γενικά ,Ειδικά και παιδιατρικά.

– Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από Ατύχημα

    • Πλήρες Check Up

    • Κάλυψη χωρίς έλεγχο ιατρικού ιστορικού.

    • -24ωρο Συντονιστικό Κέντρο

– 24ωρη κάλυψη εξειδικευμένου Συμβούλου αποκλειστικά για το πρόγραμμα ,και με εβδομαδιαία παρουσία στα γραφεία του σωματείου για τις ανάγκες των μελών – ασφαλισμένων.

Aπό την Δευτέρα 23/10 στο γραφείο του συλλόγου θα υπάρχουν εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ΝΝ , με σκοπό την ακόμη πληρέστερη ενημέρωση αλλά και εξυπηρέτηση για την εγγραφή μας στο ομαδικό συμβόλαιο. Το χρονικό διάστημα για την εγγραφή μας θα λήξη την Παρασκευή 3/11/2017 .

Οι συμμετοχές εως την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν δωρεάν άμεση ασφάλιση για τον μήνα Νοέμβριο.

Το πρόγραμμα αφορά τα μέλη του σωματείου ενώ για τα μή εγγεγραμμένα μέλη απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή τους ειναι η εγγραφή στο ΣΕΝΕΝ .

                                                                               ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΕΝΕΝ