ΑΘΗΝΑ:12/12/2017

ΑΡ.ΠΡΩΤ:1395

Το Σ.Ε.Ν.Ε.Ν συμμετέχει αποφασιστικά στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική απεργία της 14ης Δεκεμβρίου που έχει κηρύξει και η Ο.Σ.Ν.Ι.Ε στον Κλάδο της Ιδιωτικής Υγείας.

Σηκώνουμε το δικό μας τοίχος αντίστασης ενάντια στα αντιλαικά και αντεργατικά μέτρα που θέλουν να επιβάλουν μέσα απο την τρίτη αξιολόγιση .

Εξαίρεση δεν αποτελεί ο κλάδος μας. Τα σχέδια τους προβλέπουν νέα προνόμια και ενισχύσεις των εργοδοτών -κλινικαρχών και των μονοπωλιακών ομίλων με την υλοποίηση της κύριας επιδίωξης τους που είναι το χτύπημα στίς εργασιακές διεκδικήσεις ,στην απεργία και την συνδικαλιστική δράση ,ενώ η άρνηση του ΣΕΚ για υπογραφή και εφαρμογή Κλαδικής Σύμβασης (Σ.Σ.Ε) σε συνδιασμό με τα νέα μέτρα θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την ζωή μας.

Στα πλαίσια αυτά είναι επίκαιρος όσο ποτέ ο αγώνας και η πάλη για την κλαδική σύμβαση. Μια σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, που θα θέτει όρια στην ασυδοσία των εργοδοτών, σύμβαση που θα αποτελεί προστασία με όρους που θα βάζουν φραγμό στον άθλιο διαχωρισμό νέων και παλιών εργαζομένων με συκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.

Το Σ.Ε.Ν.Ε.Ν την ημέρα της απεργίας καλεί σε προσυγκέντρωση τους εργαζομένους στην είσοδο του Νοσοκομείου στις 6:30 π.μ για την οργανωμένη συμμετοχή μας στην συγκέντρωση που οργανώνει η ΟΣΝΙΕ στις 7:30 πμ έξω απο το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στο Μαρούσι που αποτελεί έναν απο τους μεγαλύτερους εργοδότες του κλάδου και ηγετικό μέλος του συλλόγου των εργοδοτών,του ΣΕΚ.

Στις 11:00 πμ ενώνουμε την φωνή μας με την συμμετοχή μας στην πορεία μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους ,τα Συνδικάτα και τα Σωματεία .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΕΝΕΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ