ΑΘΗΝΑ:14/06/2018

Αρ. Πρωτ.: 1450

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι

Ενόψει τις επικείμενης περαιτέρω μεταβίβασης του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν το ΣΕΝΕΝ ανέλαβε την πρωτοβουλία και κάλεσε κατ’εφαρμογή του αρ 4 του Π.Δ 240/2006 την Διοίκηση του ΕΝΗC σε επίσημη ενημέρωση και διαβούλευση την Πέμπτη 7/6/2018 στις 15:00 μμ

Στην συνάντηση την Διοίκηση εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ημιθέας κ.Τσιαπάρας ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΝΗC κ. Χαραμής και ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Κολιάτσας . Για την εργατική πλευρά εκτός του ΔΣ του ΣΕΝΕΝ παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ,ΟΣΝΙΕ, και του ΕΚΑ.

Όπως ενημερωθήκαμε , την διαδικασία για την πώληση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν έχει ήδη ξεκινήσει η Τράπεζα Πειραιώς ενώ η μεταβίβαση του θα έχει ολοκληρωθεί έως το προσεχή Σεπτέμβριο. Η εταιρεία Pricewaterhouse Coopers ( PwC), ως σύμβουλος πώλησης, έχει προχωρήσει για τον σκοπό αυτόν στην αποστολή προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και διερευνά τις προθέσεις υποψήφιων επενδυτών, εντός και εκτός Ελλάδας.

Το ΣΕΝΕΝ από την πλευρά του διαμήνυσε πως αυτό που αξιώνουμε σε κάθε τυχόν και με οποιοδήποτε τρόπο τελεσθείσα μεταβίβαση είναι να εφαρμοστεί το Κοινοτικό και Εθνικό πλαίσιο που προβλέπει αυτοδίκαιη μεταβίβαση των εργασιακών μας σχέσεων με τους ισχύοντες όρους αμοιβής και εργασίας όπως αυτές ίσχυαν ήδη από το ΚΙΕΝ και να μήν επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος.

                ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΕΝΕΝ