ΑΘΗΝΑ:07/02/2019

ΑΡ. ΠΡΩΤ.:1508

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η μαζική προσέλευση όλων των εργαζομένων και η ανάδειξη των εκπροσώπων του ΣΕΝΕΝ μέσα από τις πρόσφατες εκλογές του Σωματείου στέλνουν το ξεκάθαρο μήνυμα τόσο προς της Τράπεζα Πειραιώς όσο και στους ‘’Ταγούς’’ της εντός του Ερρίκος Ντυνάν.

‘’ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ’’

Δεδομένου ότι η τύχη των εργαζομένων είναι άμεσα εξαρτημένη από την έκβαση αυτής της μεταβίβασης, προς όλες τις κατευθύνσεις διαμηνύουμε ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις, έτοιμοι να αναδείξουμε κάθε ενέργεια που αντιτάσσεται στη διαφάνεια, μη επιτρέποντας για άλλη μία φορά να κυριαρχήσουν μικρά ή μεγάλα συμφέροντα εις βάρος του Νοσοκομείου, που μπορεί να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες υγείας, τις οποίες η Χώρα μας έχει ανάγκη.

Επιφυλασσόμενοι κατά παντός νομίμων δικαιωμάτων μας , αναμένουμε αυτή την φορά συνέπεια από τις διοικήσεις της Τράπεζας Πειραιώς και της Ημιθέας ΑΕ .

Σε κάθε περίπτωση διαμηνύουμε ότι οποιαδήποτε απόφαση για την τύχη του Νοσοκομείου πρέπει αφενός μεν να πληροί τους κανόνες διαφάνειας και νομιμότητας αφετέρου δε να διασφαλίζει τα εργασιακά δικαιώματα και τις θέσεις εργασίας .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ του ΣΕΝΕΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ