ΑΘΗΝΑ:22/02/2019
ΑΡ.ΠΡΩΤ : 1513

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,
Το Σωματείο μας εκφράζει την λύπη του για την δηκτική αδιαφορία της Τράπεζας Πειραιώς που για μία ακόμη φορά δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα των εργαζομένων για ενημέρωση τους σχετικά με την πώληση του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Πάρα την επίσημη πρόσκληση που απευθύναμε σε αυτή με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 1506/7-2-2019 έγγραφό μας, δεν είχε καν την ευαισθησία να στείλει έστω ένα έγγραφο ότι δεν θα παρευρεθεί. Η αγωνία των εργαζομένων βρίσκεται στο αποκορύφωμα της, με όσα δημοσιογραφικά αναπαράγονται και διερωτόμαστε γιατί η Τράπεζα Πειραιώς να κρατά τέτοια στάση.
Αλλά και η Διοίκηση της ΗΜΙΘΕΑΣ Α.Ε, παρότι προσήλθε στην ορισθείσα συνάντηση, δήλωσε «απλώς αναρμόδια» και μη εξουσιοδοτημένη από την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να προβεί σε οποιαδήποτε ενημέρωση . Απλώς ανέφερε ότι η Τράπεζα από τον Δεκέμβριο του 2018 πάγωσε κάθε συζήτηση με οποιοδήποτε εν δυνάμει επενδυτή και ότι η διοίκηση προχωρά τον προγραμματισμό της Τράπεζας όσο αφορά την ανάπτυξη του Νοσοκομείου.
Για την συμπεριφορά του Διευθύνοντα Συμβούλου να πυροδοτήσει την συνάντηση , ελλείψει επιχειρημάτων εξαπολύοντας προσβολές, ύβρεις και ατυχείς χαρακτηρισμούς κατά των εργαζομένων με τις χαρακτηριστικές εκφράσεις “τεμπέληδες-άχρηστοι και περιφρονητικές αναφορές στον τρόπο πρόσληψης των παλαιών εργαζομένων ,ενώ επί του παρόντος απλώς επισημαίνουμε ότι τέτοιες προσεγγίσεις δεν εγγυώνται καμία ανάπτυξη. Όσοι δε ανέλαβαν το ρόλο του σωτήρα και στο παρελθόν, τους υπενθυμίζουμε την λαϊκή ρήση «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού εστί».
Κατά τα λοιπά συνιστούμε ψυχραιμία και
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

ΤΟ ΔΣ του ΣΕΝΕΝ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο