ΑΘΗΝΑ: 05/03/2019
ΑΡ.ΠΡΩΤ : 1518

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επίδειξη αυταρχισμού επέδειξε για ακόμη μία φορά η εργοδοσία προς τους εργαζόμενους του Ερρίκος Ντυνάν. Αυτή τη φορά στο αίτημα του ΣΕΝΕΝ να του παραχωρηθεί το αμφιθέατρο του Νοσοκομείου για προγραμματισμένη εκδήλωση των μελών η διοίκηση αρνήθηκε για λόγους που αδυνατούμε να ερμηνεύσουμε.
Η μισαλλοδοξία τους δεν τους επέτρεψε να αναιρέσουν την απόφαση ακόμη και όταν ενημερώθηκαν πως στην εκδήλωση έχει προσκληθεί και θα παραβρεθεί ο Αν/της Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης, προκειμένου να εκφράσει την επίσημη θέση της πολιτείας σχετικά με την εξέλιξη πώλησης του Νοσοκομείου. Στην συνέχεια τις αρχικής τησ στάσης η διοίκηση δεν δίστασε και προχώρησε ακόμη παρά πέρα οδηγούμενη από πανικό και αντικατέστησε την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου του αμφιθεάτρου.
Στην προσπάθειά τους να παρατείνουν την αντεργατική περίοδο την οποία έχουν επιβάλει στο Ερρίκος Ντυνάν, προς όφελος της διατήρησης των θέσεων τους εξουσίας και των προσωπικών τους φιλοδοξιών, δεν δίστασαν να απειλήσουν ακόμη και το σύνολο των μελών του ΔΣ του Σωματείου με προσωπικές κυρώσεις σε περίπτωση που θα προχωρήσει στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
΄Ολα αυτά ενορχηστρωμένα από τον δοτό της Τράπεζας Πειραιώς Διευθύνοντα Σύμβουλο του Νοσοκομείου, συνεπικουρούμενος από τον Δ/ντη Ανθρωπίνων Πόρων και υπό την ανοχή της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς και του Προέδρου του ΔΣ της Ημιθέας ο οποίος μάλιστα αποτελούσε διορισμένος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στο ΔΣ της Τράπεζα Πειραιώς.

Ενώ την σκυτάλη για την διαμόρφωση κλίματος τρομοκρατίας και εκφοβισμού ενόψει της αυριανής συγκέντρωσης του Σωματείου την έχει ήδη παραλάβει η Νοσηλευτική Δ/νση του Νοσοκομείου και αρκετοί Διευθυντές Τμημάτων.
Το ΣΕΝΕΝ ενημερώνει πως παρά τις απειλές και το κλίμα τρομοκρατίας που επιβάλει η εργοδοσία θα προχωρήσει σε 2ωρη παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 06/03/2019 και ώρα 13:00 -15:00 μ.μ και καλούμε τους εργαζόμενους στην είσοδο του Νοσοκομείου να υποδεχθούμε τον Αν/τη Υπουργό Υγείας .
Το Σωματείο δηλώνει πως δεν θα επιτρέψει για άλλη μία φορά να επιβληθούν οι γνωστές τακτικές του παρελθόντος και να επικρατήσουν μικρά ή μεγάλα συμφέροντα εις βάρος του Νοσοκομείου και των εργαζομένων.

 

ΤΟ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο