ΑΘΗΝΑ:06/06/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ:1539

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ : ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το Σωματείο μας αναμένει την υλοποίηση των συμφωνηθέντων σχετικά με την μεταβίβαση του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στο Ίδρυμα Ωνάση, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι πολιτικές εξελίξεις δεν θα δώσουν ευκαιρία σε προώθηση ιδιωτικών συμφερόντων.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το κράτος είναι ενιαίο και ότι στα κρίσιμα ζητήματα, μεταξύ των οποίων αναμφίβολα συγκαταλέγεται και η Δημόσια Υγεία, όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει, θα μεριμνήσει για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος. Αυτό το δημόσιο συμφέρον είναι που επιτάσσει τον επαναπροσδιορισμό του κοινωνικού χαρακτήρα του Ερρίκος Ντυνάν, ενώ η ήδη αποφασισθείσα μεταβίβασή του στο Ωνάσειο συνιστά την πλέον διασφαλιστική επιλογή, προκειμένου το Νοσοκομείο να δώσει επιτέλους στην Ελληνική Κοινωνία τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες περίθαλψης που δύναται να προσφέρει.
Προ των εκλογών πρέπει ο κάθε διεκδικητής της εξουσίας για την επόμενη τετραετία να τοποθετηθεί ανοιχτά και να δεσμευθεί απέναντι στον Ελληνικό λαό ότι το Ερρίκος Ντυνάν θα υπηρετεί τη Δημόσια Υγεία, θα επανέλθει στο πλαίσιο της Δημόσιας Περίθαλψης και δεν θα χαριστεί σε ιδιωτικά συμφέροντα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                          ΑΠΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο