ΑΘΗΝΑ: 23-09-2019

ΑΡ.ΠΡΩΤ: 1555

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ JCI

Οι πολύπαθοι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν εδώ και μερικούς μήνες έχουν υπερβάλει εαυτούς για να αποκτήσει το Νοσοκομείο μας την πιστοποίηση του JCI, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε δύσκολο εγχείρημα, επιστρατεύοντας τις δυνατότητες, τις ικανότητες και την εμπειρία τους.

Θέλουμε να επισημάνουμε ότι η απόκτηση της πιστοποίησης είναι κέρδος όλων και όχι κάποιων, οι οποίοι -από παλιά- ενώ συνήθιζαν να μοστράρουν στις επιτυχίες, κάθε προσωπική τους αποτυχία επεδίωκαν να την χρεώσουν σε τρίτους, με πρώτο εύκολο στόχο τους εργαζόμενους.

Τέτοιες συμπεριφορές είδαμε και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του JCI, στην οποία δεν έλειψαν από τους διοικούντες τα λάθη, οι πονηριές, αλλά και ο αποκλεισμός κάποιων συνάδελφων, που θα μπορούσαν να φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμοι. Ωστόσο αυτό θα το αναδείξουμε μετά το πέρας της πιστοποίησης.

Επί του παρόντος εμείς οι εργαζόμενοι περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η έμπρακτη ανταμοιβή μας από την διοίκηση προς αναγνώριση αυτής της προσφοράς μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

         ΠΡΟΕΔΡΟΣ           ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ      ΑΠΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο