ΑΘΗΝΑ:26/11/2019

ΑΡ.ΠΡΩΤ: 1571

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο Εργαζομένων Ερρίκος Ντυνάν πριν δύο χρόνια σύναψε ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τα μέλη του με την ασφαλιστική εταιρεία ΝΝ.

Το ασφαλιστήριο αυτό συμβόλαιο, ένας από τους κύριους λόγους που το επιλέξαμε ήταν ότι είχαμε την δυνατότητα να το χρησιμοποιούμε και στο Ντυνάν , που άλλα σωματεία αντίστοιχα δεν έχουν την δυνατότητα .

Δυστυχώς η εργοδότρια εταιρεία, όχι μόνο το αντιμετώπισε αρνητικά, αλλά και όσες φορές χρειάστηκε να γίνει στο δικό μας Νοσοκομείο κάποια νοσηλεία έγινε κακή-χρήση αυτού με αποτέλεσμα να καταστεί ζημιογόνο.

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στον πινάκα ανακοινώσεων του Σωματείου.

Το ΣΕΝΕΝ δε παρότι είχε την δυνατότητα να πάρει χαμηλότερο ασφάλιστρο εξαιρώντας το Ερρίκος Ντυνάν από την λίστα των συμβεβλημένων Νοσοκομείων, αρνήθηκε να μπει σε αυτή τη λογική, καθώς τιμάμε τον χώρο που εργαζόμαστε .

Μετά από ενημέρωση που είχαμε από την ασφαλιστική εταιρεία δια του εκπροσώπου της , στις αρχές Οκτωβρίου υπήρξαν συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων της ΝΝ και μελών της διοίκηση του Νοσοκομείου , με σκοπό να βρεθεί από κοινού λύση .Οι διοικούντες, ωστόσο, του Νοσοκομείου για άλλη μία φορά έδειξαν αδιαφορία, ενώ όταν ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των εργαζομένων , ενώ μέλος της διοίκησης παρότρυνε ασφαλισμένους -εργαζόμενους να πάνε σε άλλα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα .

Το λιγότερο που έχουμε να απαντήσουμε είναι ….. ντροπή.

Αφού πολέμησαν τόσο πολύ το Ομαδικό συμβόλαιο του Σωματείου ,χωρίς κανένα γνώμονα ηθικής απέναντι στον εργαζόμενο και στην δυνατότητα με χαμηλό κόστος να έχει πρόσβαση η οικογένεια του στην ιδιωτική υγεία ,ας ανακοινώσουν την περαιτέρω μείωση των παροχών του Νοσοκομείου τόσο για εμάς όσο και για τα εξαρτώμενα μέλη μας .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΠΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο