ΑΘΗΝΑ: 29-04-2020

ΑΡ.ΠΡΩΤ: 1596

1η Μαΐου 2020!!!!!

Η Πρωτομαγιά, είναι μέρα απεργίας!

Είναι μέρα μνήμης για τα θύματα των εργατικών αγώνων, είναι μέρα τιμής για όσους αγωνίστηκαν για καλύτερες συνθήκες δουλειάς, για 8ωρο, κοινωνική ασφάλιση και μια σειρά από άλλες κατακτήσεις που σήμερα απολαμβάνει ο κόσμος της μισθωτής εργασίας , αλλά και η αφετηρία νέων διεκδικήσεων για τα δικαιώματά μας , για να μη γίνουν τα «έκτακτα μέτρα» του σήμερα, η κανονικότητα του αύριο.

ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία μαζί , στην πρώτη γραμμή αυτού του ιδιότυπου «πολέμου», δώσαμε ΟΛΟΙ τον καλύτερο εαυτό μας . Με τον ίδιο αποφασιστικό τρόπο, με ενότητα και συλλογική δράση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε, από εδώ και πέρα, νέους αγώνες για να αποκρούσουμε κάθε επίθεση σε θέσεις εργασίας και δικαιώματα , για να καλυτερέψουμε τις συνθήκες εργασίας μας και τις αποδοχές μας .

Η Αναστολή της εργασιακής μας Σύμβασης, η εκ Περιτροπής εργασία και η εξ Αποστάσεως εργασία ήλθαν εν μέσω Πανδημίας, για να μείνουν στον κλάδο και να επιδεινώσουν τον οικονομικό μας και οικογενειακό προγραμματισμό .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ :

    1. Υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας .
    2. ΟΧΙ στην εκ Περιτροπής εργασία .
    3. ΟΧΙ στην Αναστολή της εργασιακής μας σύμβασης .
    4. Νέες Προσλήψεις, για να καλυφτούν αποτελεσματικά οι αυξημένες εργασιακές μας υποχρεώσεις .

    Η φετινή Πρωτομαγιά πρέπει να μας δώσει νέο όραμα για την επόμενη μέρα στην Εργασίας μας, αλλά και στην οικογενειακή μας διαβίωση.

    ΖΗΤΩ η 1η Μαΐου 2020! … Απεργούμε σήμερα για να έχουμε το αύριο που μας πρέπει!.

    το Δ.Σ του Σ.ΕΝ.Ε.Ν

    Share This
    Μετάβαση στο περιεχόμενο