ΑΘΗΝΑ:21/05/2020

ΑΡ. ΠΡΩΤ.:1600

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο μας δια της παρούσας εκφράζει την λύπη, αλλά και την δυσαρέσκειά του για την αφαίρεση της πινακίδας, που ήταν τοποθετημένη στο χώρο υποδοχής και ανέγραφε ότι το Νοσοκομείο εγκαινιάστηκε από τον τ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κωστή Στεφανόπουλο.

Ειλικρινά αδυνατούμε να κατανοήσουμε την σκοπιμότητα μιας τέτοιας ενέργειας, καθώς θεωρούμε ότι είναι υποχρέωσή μας να γνωρίζουμε την ιστορία του Νοσοκομείου και τον χαρακτήρα του ως Μη κερδοσκοπικού Κοινωφελούς Ιδρύματος από της συστάσεώς του.

Αυτή είναι η αφετηρία και η ιστορία του Νοσοκομείου μας, από την ημέρα που εγκαινιάστηκε με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Προέδρου της Βουλής, αντιπροσώπων των κομμάτων και του Αρχιεπισκόπου και η πορεία που διέγραψε μέχρι σήμερα δεν διαγράφεται και δεν κρύβεται πίσω από κανένα νέο πανό και από καμία νέα σκοπιμότητα.

Κανένας δεν μπορεί να το λησμονεί αυτό .

ΚΑΝΕΝΑΣ χώρος εργασίας δεν ξέχασε την ήμερα των εγκαινίων του, εσείς γιατί ………;;

Για τους λόγους αυτούς αλλά και για την αποκατάσταση της ηθικής τάξης, προτρέπουμε την διοίκηση να επανατοποθετήσει την πλακέτα στην θέση της ή σε άλλον χώρο του Νοσοκομείου.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΑΠΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο