ΑΘΗΝΑ:11/03/2021
ΑΡ.ΠΡΩΤ: 1640

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τις εξαγγελίες του Υπουργού Υγείας, κ. Κικίλια, ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν ως ιδιωτικό θεραπευτήριο αναστέλλεται, με εξαίρεση τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, την Ογκολογική Κλινική και τα τακτικά ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία, καθώς και ότι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς θα παραμείνουν μέχρι να λάβουν εξιτήριο, το Νοσοκομείο μας περνά σε μια νέα περίοδο παροχής υπηρεσιών προς τον Έλληνα πολίτη.

Το Ερρίκος Ντυνάν βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή στην θέση που του αρμόζει ως ναυαρχίδα του συστήματος υγείας και ενσωματώνεται στο πρόγραμμα εφημεριών του Ε.Σ.Υ. αντικαθιστώντας τις εφημερίες του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου.
Το Σωματείο μας προκειμένου να ενημερωθεί και να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τις νέες εξελίξεις ζήτησε άμεσα συνάντηση με την Διοίκηση. Ωστόσο, παρά τις οχλήσεις μας, η συνάντηση μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί.
Το Σωματείο μας με την σειρά του θέλει να ενημερώσει όλους τους εργαζομένους ότι κατόπιν των εξελίξεων δεν επέρχεται καμία αλλαγή στις εργασιακές μας σχέσεις.
Ως εκ τούτου, τα εργασιακά μας προγράμματα και οι βάρδιες μας εξακολουθούν να ορίζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Οι ώρες εργασίας δεν ξεπερνούν το 8ωρο και μόνο με την συγκατάθεση του εργαζομένου γίνονται οι υπερωρίες.
Τα on call πληρώνονται με 30 ευρώ και υπερωριακά εφόσον ανακύψει ανάγκη προσέλευσης του εργαζομένου.

 

Τα ρεπό της εβδομάδας παραμένουν ως έχουν, δηλαδή δύο την εβδομάδα.
Όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μας και παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν σε δυναμικό προσωπικό , κατόπιν των νέων εξελίξεων καλούμαστε να επιδείξουμε για ακόμα μια φορά μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας που βιώνουμε, την επιστημονική μας κατάρτιση και την δυναμικότητα μας.
Το Σωματείο ζητά από τους εργαζόμενους οποιοδήποτε θέμα ανακύψει να το αναφέρουν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ                         ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΛΑΝΤΗΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο