ΑΘΗΝΑ:29/03/2021
ΑΡ.ΠΡΩΤ: 1643

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο μας ζητά άμεσα να ενημερωθεί για το αν αληθεύουν οι πληροφορίες που έχουν διέρρευσαν στο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα αφορούν αδιαφανείς και επιλεκτικές μισθολογικές αυξήσεις εργαζομένων.
Εμείς είμασταν πρώτοι που σε συνάντηση που είχαμε με τη Διοίκηση στα πλαίσια
ενημέρωσης προτείναμε να δοθούν μισθολογικά κίνητρα σε όλους τους νέους
συναδέρφους ανεξαιρέτως. Η απάντηση, όμως, που λάβαμε ήταν πως αυτό ήταν αδύνατο διότι δεν υπάρχουν τα οικονομικά αποθέματα.
Απορίας άξιον είναι πώς και από πού ξαφνικά βρέθηκαν για κάποιους!!! Σε κάθε περίπτωση σας υπενθυμίσουμε ότι οι σημαντικές διακρίσεις του Νοσοκομείου και η συνεργασία του με το δημόσιο είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας όλων των εργαζομένων και όχι κάποιων .
Αν, λοιπόν, ισχύουν όσα έχουν διαρρεύσει και πράγματι έχουν δοθεί επιλεκτικά
μισθολογικές αυξήσεις θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις που θα επιφέρουν δυσάρεστες καταστάσεις στον εργασιακό μας χώρο, καθώς διαχωρισμός των εργαζομένων σε ευνοούμενους και μη δεν γίνεται ανεκτός.
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τη Διοίκηση άμεσα σε συνάντηση με το Σωματείο, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις επί του θέματος που έχει ανακύψει, καθώς και για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, για τα οποία επίσης έχουμε ζητήσει συνάντηση εδώ και τρεις εβδομάδες .

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ                    ΑΠΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο