ΑΘΗΝΑ:12/05/2021
ΑΡ.ΠΡΩΤ.:1650

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή στις 12 Μαΐου είναι αφορμή για να τιμάται κάθε χρόνο το προσωπικό το οποίο σηματοδοτεί καθημερινά την λειτουργία των Νοσοκομείων και συμβάλλει καθοριστικά στην περίθαλψη, τη φροντίδα και υγεία των ασθενών.
Η φετινή παγκόσμια ημέρα του νοσηλευτή συμπίπτει με μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας από τον ιό Covid-19.
Αυτή την περίοδο, το έργο των Νοσηλευτριών και Νοσηλευτών, αποτελεί σημαντική παράμετρο στην αντιμετώπιση της επιδημίας , γεγονός που καταξιώνει και αναδεικνύει στη συνείδηση όλων μας, τον ιδιαίτερο ρόλο και την προσφορά αυτών των ανθρώπων.
Μπροστά στις σύγχρονες προκλήσεις στον δύσκολο χώρο της Υγείας, με τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας και των συνεχών μεταρρυθμίσεων, η νοσηλευτική επιστήμη καλείται να εξοπλιστεί με εξειδικευμένη γνώση, άρτια επιστημονική κατάρτιση και ειδικές δεξιότητες. Η νοσηλευτική φροντίδα απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης, συναίσθηση, αφοσίωση, κουράγιο, δύναμη ψυχής και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.
Με αφορμή την επέτειο αυτή , το ΣΕΝΕΝ εκφράζει τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του στους Νοσηλευτές και τις Νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου μας και τους ευχαριστεί θερμά για το ουσιαστικό έργο που επιτελούν καθημερινά και τις νοσηλευτικές υπηρεσίες που παρέχουν στους συμπολίτες μας , με καλοσύνη, ευαισθησία και ανθρώπινο πρόσωπο.

ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ                  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΛΑΝΤΗΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο