ΑΘΗΝΑ:01/06/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.:1653

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
Με την παρούσα σας ενημερώνουμε σχετικά με την πορεία των εκκρεμών δικαστικών αγώνων που συντονίζει το Σωματείο μας. Συγκεκριμένα, η διοίκηση δεσμεύτηκε, μετά την έκδοση τελεσίδικης απόφασης και την απόρριψη αιτήματος της περί αναστολής στο Άρειο Πάγο, να καταβάλει τα χρήματα των συναδέλφων, οι οποίοι, λόγω μη αναγγελίας τους στη διαδικασία του πλειστηριασμού, διατηρούν ακόμα αξιώσεις δεδουλευμένων και μισθών υπερημερίας.

Επίσης με τελεσίδικες αποφάσεις έχουν πλέον δικαιωθεί όλοι οι συνάδελφοί μας, οι οποίοι απολύθηκαν, επειδή κατά τον χρόνο μεταβίβασης του Νοσοκομείου, βρίσκονταν σε επίσχεση. Οι δικαστικές τους αποφάσεις διατάσσουν την επαναπασχόλησή τους και τους επιδικάζουν μισθούς υπερημερίας για όσο διάστημα βρίσκονταν εκτός εργασίας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απεφάνθη θετικά επί της διεκδίκησης των μειωμένων ωραρίων και πλέον αναμένεται η εκδίκηση από το ως άνω Δικαστήριο όλων των ασκηθεισών (τόσο από την εργοδοτική όσο και από την εργατική πλευρά) εφέσεων κατά αποφάσεων του Ειρηνοδικείου. Το Σωματείο αναμένει την συμμόρφωση της διοίκησης με τις εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ                                     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΛΑΝΤΗΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο