ΑΘΗΝΑ:25/06/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ. :1659

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες μετά την άρση του έκτακτου μέτρου, του οποίου το Νοσοκομείο μας βοήθησε στην αποσυμπιέσει του Εθνικού Συστήματος Υγείας ως νοσοκομείο Non Covid περιστατικών, καλύπτοντας την εφημερία του «Σισμανογλείου».
Χάρη στον ζήλο και τον επαγγελματισμό του συνόλου του προσωπικού, όλα κύλησαν ομαλά, ωστόσο η διοίκηση εξακολουθεί να γυρίζει την πλάτη στους εργαζομένους της, που σε κάθε περίσταση την βγάζουν ασπροπρόσωπη.
Εκεί, λοιπόν, που θα περίμενε κάνεις η διοίκηση να αγκαλιάσει το προσωπικό του Νοσοκομείου και να το ανταμείψει για την προσφορά και την συνέπειά του, αντιθέτως επιδεικνύει αδιαφορία, παρακολουθώντας απλώς εργαζόμενους να φεύγουν για άλλα Νοσοκομεία, ακόμα και για ιδιωτικές κλινικές ανταγωνιστικών ομίλων που μπορεί να καλοβλέπουν το Ντυνάν.
Αδιαφορία ή αυτό θέλει;;;;;;
Εργαζόμενοι που για σειρά ετών προσέφεραν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους, λοιδορήθηκαν και εξαπατήθηκαν και τώρα φεύγουν χωρίς να κοιτάξουν πίσω τους.
Η διοίκηση πρέπει να καταλάβει ότι βρίσκεται σε λάθος δρόμο και ότι πρέπει, εκτός από τον εαυτό της, να ενδιαφερθεί και για τους εργαζόμενους της.
Αξίζει δε να επισημάνουμε ότι όσοι εργαζόμενοι έλαβαν την απόφαση να φύγουν και να εργαστούν σε άλλα νοσοκομεία, μας μεταφέρουν ότι εργάζονται σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, με οργάνωση, σαφώς προσδιορισμένα καθήκοντα, αξιοκρατία, αναγνώριση του επαγγελματισμού τους και συναδελφικότητα.
Αφήνουμε στην διοίκηση να κάνει την αυτοκριτική της, με την ελπίδα ότι θα καταλάβει τα λάθη της.
Τέλος, να επισημάνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε άλλο τη χορήγηση αδιαφανών αυξήσεων σε «ημέτερους» και την άνιση μεταχείριση των εργαζομένων.
Ζητάμε άμεσα συνάντηση για να διευθετηθούν όλα τα θέματα του απασχολούν τους εργαζόμενους.

ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ                          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΠΛΑΝΤΗΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο