ΑΘΗΝΑ:29/11/2021
ΑΡ. ΠΡΩΤ.:1686

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την καταγγελία της σύμβασης συναδέλφου μας εξαιτίας ενός βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ληφθέν και μονταρισμένο από ασυνειδήτους συμπολίτες μας, οι οποίοι διείσδυσαν στο Νοσοκομείο επιδεικνύοντας ανάρμοστη και προκλητική συμπεριφορά.
Και αντί το Νοσοκομείο να καταφερθεί κατά αυτών αποφάσισε να τιμωρήσει έναν υποδειγματικό υπάλληλο, ο οποίος την ώρα εκείνη «έτρεχε» να διεκπεραιώσει όλες τις εργασίες που του είχαν ανατεθεί. Πρόκειται για εργαζόμενο, ο οποίος επί μακρό χρόνο παρείχε τις υπηρεσίες του στον εργασιακό μας χώρο αδιαλείπτως και προσηκόντως χωρίς ουδέποτε να του έχει γίνει η παραμικρή παρατήρηση ή να του έχει επιβληθεί οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή για εσφαλμένη ή έστω πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
Η Διοίκηση λειτουργώντας σκληρά και άκαμπτα προχώρησε στην άδικη και καταχρηστική απόλυση του συναδέλφου μας, ενώ γνωρίζει ότι το ως άνω συμβάν δεν υπέπεσε στην αντίληψή του, καθώς την ώρα εκείνη εκτελούσε σε άλλο σημείο άλλη εργασία. Η απόλυση μάλιστα έγινε χωρίς να δοθεί στο εργαζόμενο καν η ευκαιρία να παρουσιάσει τη δική του θέση όπως προβλέπετε άλλωστε και από των κανονισμό εργασία .
Διαμαρτυρόμαστε για την άδικη απόλυσή του συναδέλφου μας και ζητάμε άμεσα την ανάκλησή της.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                     ΠΕΡΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο