ΑΘΗΝΑ: 03-02-2022
ΑΡ.ΠΡΩΤ:1697

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια των συνεχών προσπαθειών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του Σωματείου αλλά και των εξαρτώμενων μελών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνέχιση της νοσοκομειακής μας κάλυψης με την ΝΝ Hellas ,με καλύτερους όρους και περισσότερες παροχές.
Αφού παραλάβαμε προσφορές και από άλλες Ασφαλιστικές εταιρείες ,καταλήξαμε εν τέλει στην συνέχιση της τετραετούς συνεργασίας με την ΝΝ Hellas ,καταφέρνοντας με το ίδιο κόστος να εξασφαλίσουμε επιπλέον παροχές , δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να έχει ένα πλήρες Νοσοκομειακό πρόγραμμα για αυτόν και την οικογένεια του με πολλές παροχές αλλά και όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος.
Οι αλλαγές που γίνανε είναι οι εξής :
⦁ Αύξηση του ορίου κάλυψης από 8.000 ευρώ ανά περίπτωση σε 10.000 ευρώ ανά περίπτωση.

⦁ Κάλυψη των χρόνιων εκφυλιστικών αλλοιώσεων .

⦁ Επιπλέον παροχές με δωρεάν επισκέψεις σε Ιατρούς σε όλα τα νοσοκομεία.(⦁ www.nnhellas.gr).

⦁ Αποκλειστικά για τα χειρουργεία που γίνονται στο Ερρίκος Ντυνάν ισχύει πλέον χειρουργικό επίδομα έως 1.500 ευρώ ανά περίπτωση , επίδομα που θα αποζημιώνεται απολογιστικά. Για την κάλυψη αυτή θα έρχεστε πάντα σε συνεννόηση με τον Ασφαλιστικό Σύμβουλο.

⦁ Στο ίδρυμα « Μητέρα» και στο « Ιασώ» ειδικό πακέτο προγεννητικού ελέγχου και τοκετού σε συμφωνημένες και προνομιακές τιμές , πληροφορίες στο site ⦁ www⦁ .⦁ nnhellas⦁ .⦁ gr.
⦁ Εγγραφή δωρεάν στην εφαρμογή Dr online by ΝΝ , όπου την κατεβάζετε από το «play store» και έχετε πρόσβαση για εσάς και τα εξαρτώμενα μέλη 24 ώρες το 24ώρο με ιατρό μέσο τηλεδιάσκεψης.

⦁ Επιπλέον παροχές στα επείγοντα περιστατικά με απευθείας κάλυψη στα ειδικά συμβεβλημένα νοσοκομεία Ευρωκλινικής και Ευρωκλινικής παίδων , στο Ιασώ και στο Ιασώ Παίδων με περισσότερες ειδικότητες εφημερεύοντων ιατρών και μεγαλύτερο όριο κάλυψης για εξετάσεις στα επείγοντα.
Υπενθυμίζουμε ότι το ασφαλιστήριο μας καλύπτει τις προϋπάρχουσες παθήσεις μετά τους 12μήνες από την ένταξη μας , χωρίς να χρειάζεται λήψη ιατρικού ιστορικού, ενώ η κάλυψη ξεκινάει από την 1η ημέρα ένταξης,κάθε 1η του μηνός.
Το κόστος για την ένταξη είναι : 22.49 ευρώ το μήνα για ένα άτομο – 38,76 ευρώ το μήνα για δύο άτομα 54,97 ευρώ το μήνα για όλη την οικογένεια ανεξαρτήτως πόσα μέλη.

Για το ΔΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο