ΑΘΗΝΑ: 03-02-2023

ΑΡ.ΠΡΩΤ:1740

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Συναδέλφισσες /-οι.

Το Σωματείο μας θέλει να ενημερώσει τους εργαζόμενους ότι μετά την αποχώρηση του κ.Χριστοφή από το δυναμικό του νοσοκομείου , κατά συνέπεια και από εκλεγμένο μέλος της παράταξης της Δ.Α.Σ., καλέσαμε τον αμέσως επόμενο προς αντικατάσταση του ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν αποδέχτηκε την θέση .

Στην συνέχεια καλέσαμε τον επόμενο εκλεγμένο της συγκεκριμένης παράταξης και  σε δύο  διοικητικά συμβούλια  δεν έχει εμφανιστή .

Θέλαμε να ενημερώσουμε τον αγαπητό επαναστάτη, ότι όχι μόνο δεν σέβεται τον κόσμο που τον στήριξε, άλλα δεν σέβεται και τα προβλήματα των εργαζομένων με την στάση του αυτή.

Καλές οι ανακοινώσεις που βγάζει ανυπόγραφες αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι μάχες και οι διεκδικήσεις γίνονται από τα σωματεία και όχι από τα κόμματα .

Θα πρέπει να καταλάβει ότι ΜΟΝΟ !!!!! όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΎΜΕ να διαφυλάξουμε τα εργασιακά δικαιώματα μας ,μακριά από κομματικές γραμμές, πείσματα και παιδιαρίσματα στις πλάτες των εργαζομένων .

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                                                                                                               ΠΕΡΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο