ΑΘΗΝΑ: 24/07/2023

ΑΡ. ΠΡΩΤ: 1753

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 Συνάδελφοι, με μεγάλη μας λύπη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε την καταγγελία της σύμβασης εργασίας του συναδέλφου μας Έξαρχου Γρήγορη, ο οποίος εργαζόταν στο φαρμακείο του Νοσοκομείου.

Η έκπληξη δε και η αγανάκτησή μας έγινε ακόμα μεγαλύτερη καθώς πρόκειται για έναν υποδειγματικό υπάλληλο, ο οποίος εργάζεται στο Νοσοκομείο επί πολλά έτη και ο οποίος παρείχε τις υπηρεσίες του χωρίς ουδέποτε να του έχει γίνει η παραμικρή παρατήρηση ή να του έχει επιβληθεί οποιαδήποτε πειθαρχική ποινή για εσφαλμένη ή έστω πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Το τραγικότερο δε όλων είναι το γεγονός ότι η Διοίκηση λειτουργώντας σκληρά και άκαμπτα προχώρησε στην άδικη απόλυση του συναδέλφου μας, ο οποίος όπως μας ενημέρωσε κατόπιν συνάντησης εκπροσώπων του σωματείου μας μαζί του, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ του υπολείπονταν τρία έτη για να συνταξιοδοτηθεί.

Την Παρασκευή 21-7-2023 το σωματείο μας σε συνάντηση που διεξήχθη για το συγκεκριμένο θέμα με τον Προσωπάρχη του Νοσοκομείου κ. Καραβά διαμαρτυρήθηκε έντονα και ζήτησε να ενημερωθεί για τους λόγους της άδικης απόλυσης. Ωστόσο ουδεμία απάντηση λάβαμε για το συγκεκριμένο θέμα.

Διαμαρτυρόμαστε για την άδικη απόλυσή του συναδέλφου μας και την εργοδοτική αυθαιρεσία της Διοίκησης, καθώς ένας συνάδελφός μας και δη μόλις τρία έτη πριν συνταξιοδοτηθεί έχασε την δουλειά του χωρίς να έχει υποπέσει στο παραμικρό παράπτωμα και ζητάμε να ανακληθεί άμεσα η απόλυσή του.

Διαμηνύουμε επίσης ότι το Σωματείο μας θα βρίσκεται στο πλευρό του συναδέλφου μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.                      ΠΕΡΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο