ΑΘΗΝΑ : 03/04/2025

ΑΡ. ΠΡΩΤ : 1831

 

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΝΕΝ, το Σωματείο μας συμμετέχει δυναμικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025.

Συνάδελφοι,

Η απεργία δεν είναι απλά μία επιλογή. Είναι η αναγκαιότητα της εποχής μας, το όπλο μας απέναντι στις αυθαιρεσίες και στην επίθεση που δέχονται τα εργασιακά μας δικαιώματα. Αγωνιζόμαστε συλλογικά για την υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, για μισθούς που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας .

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς μας, μέσω Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και όχι μέσα από κυβερνητικά «δώρα» ή υπουργικές αποφάσεις.
  • Υποχρεωτική και καθολικής ισχύος εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
  • Ενεργοποίηση των επιδομάτων τριετίας χωρίς προσκόμματα και καθυστερήσεις.
  • Αποκατάσταση του Συλλογικού Εργατικού Δικαίου και της πλήρους λειτουργίας του ΟΜΕΔ.
  • Έλεγχο και ρύθμιση των ενοικίων που έχουν εκτοξευθεί, επιβαρύνοντας τους εργαζόμενους.
  • Άμεσα και ουσιαστικά μέτρα ενάντια στην ακρίβεια.

ΚΑΛΟΥΜΕ:

Όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά, μαχητικά και οργανωμένα στην Απεργία.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 11:00 π.μ.

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                           ΠΕΡΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο
ΣΕΝΕΝ
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.